Order/offert

Du är alltid välkommen att ringa eller maila in din order till oss!

Brodyr 031-26 00 60 Ank.2 | brodyr@goodprint.se
Tryck 031-26 00 60 Ank.3 | tryck@goodprint.se

Är du inte registrerad återförsäljare? Ansök via formuläret så kontaktar vi dig.

Order / OffertHändelseförlopp vid beställning

1. Vi får in din order
2. Vi skickar orderbekräftelse och korrektur till dig via e-post
3. Du godkänner eller gör anmärkningar på orderbekräftelsen och korrekturet
4. Ordern läggs in i vårt produktionssystem och varorna levereras efter utsatt leveranstid

Offert

Har du frågor om priser och vill ha en prisuppgift kontakt oss så hjälper vi dig.

Brodyr 031-26 00 60 Ank.2 | brodyr@goodprint.se
Tryck 031-26 00 60 Ank.3 | tryck@goodprint.se

För att få trycka hos oss krävs att du är registrerad återförsäljare (ansök här). Är du inte återförsäljare kan du göra en offertförfrågan genom följande formulär så kontaktar en av våra återförsäljare dig.

Order

Alla ordrar som läggs har vi som målsättning att behandla inom 24h och återkomma med korrektur och orderbekräftelse. Tänk på att vi måste ha plaggen på plats när vi får din order för att säkerställa att de går att förädla på rätt sätt.

Leverans

Leverans sker normalt efter 6-10 arbetsdagar från att alla plaggen är på plats samt korrektur och orderbekräftelse har godkänts. Det innebär att leveransdatumet på orderbekräftelsen inte gäller om vi inte har fått in alla plagg i tid.

Hämtas
Har du begärt att ordern skall hämtas kommer vi kontakta dig när den är klar. Målsättningen är att den skall vara klar innan kl.16.00 på leveransdagen.

Skickas
Vill du att vi skickar din order gör vi detta senast dagen efter leveransdatumet. Vi har som målsättning att försöka hinna skicka det på samma dag som det blir klart men det kan variera beroende på vilken speditör som används.

Exempel
Läggs en order på måndag kl. 12.00 skall du få orderbekräftelse och korrektur tillbaka senast kl. 12.00 på tisdag. Leveransdatum sätts då till tisdagen veckan därefter. Skall du hämta ordern kan du räkna med att den är klar innan kl. 16.00 denna tisdag, skall den skickas räkna med att den går iväg dagen efter.

Express

Måste din order vara klar snabbare än 6-10 dagar har vi ett expresstillägg för detta. Det finns två nivåer av express, den första inom 5 arbetsdagar och den andra inom 2 arbetsdagar (priser återfinns i prislistan). Även här gäller leveranstiderna från att alla plagg är på plats samt korrektur och orderbekräftelse har godkänts.

Tumregel

Vi har som målsättningen att inom 8 arbetsdagar från att du lägger din order ha levererat den till din kund. Vår produktion tar cirka 5-6 arbetsdagar samt att du får räkna med en extra dag för behandling av ordern, samt en extra dag för leverans innan den når din kund.