Orginal & övriga tjänster

Orginal & grafisk design

Behöver du hjälp med det grafiska? 

Original/grafisk design

Original är den bild eller text som du vill ha på ditt plagg. Tekniken för brodyr, screentryck och digitaltryck är olika och ställer därför olika höga krav på vilka original som krävs. Har ni inget tryckfärdigt original hjälper vi självklart till med det, tänk på att originalets kvalitet är avgörande för slutresultatet. Har kunden ingen färdig idé, logotyp eller önskar t.ex vintageslitningar så hjälper vi er med designförslag eller om kunden önskar en idéskiss innan order. Hör av er för kostnadsförslag.

Brodyrkort

Brodyrkorten programmerar vi ibland från en vanlig bild. Skarpa bilder / vektoriserade original är att föredra då suddiga original kan medföra längre arbetstid för oss och en högre kostnad för dig som kund. När det gäller brodyr använder vi oss av madeira tråd, vi kan givetvis översätta madeira till PMS, så du får en liknande färg till din brodyr.

Screentryck

Original till screentryck måste vara vektoriserade, vanliga filtyper .eps , .ai , .pdf. Även text ska vara helt vektoriserad, alternativt ska typsnittet vara bifogat. Vi kan i många fall hjälpa till att rita om din logga för att den skall gå att screentrycka då vektoriserade original inte existerar.

Digitaltryck

Digitaltryck går att göra på en mängd olika material. Banderoller i olika material, vepor, skyltar, klistermärken och det vi gör mest: digitalprintade transfers. Original till detta är en vektoriserad fil att föredra, då blir bilden alltid knivskarp. Högupplösta bilder används också till olika typer av vepor men även transfer. Vill man ha en bild man gillar på en eller ett par tröjor så är det detta alternativet man använder.

Övriga tjänster

Behöver du hjälp med paketering, leverans eller express?

Vi kan hjälpa dig! 

Eftersom vi är det lilla personliga tryckeriet har vi goda möjligheter att hjälpa dig med vad som är viktigt. Har du en helt galen idé är det inte säkert att vi inte har hört den förut. Hör gärna av dig vid förfrågningar. Nedan hittar du informatino kring våra vanligaste funderingar. 

Foto

Referensfoto på provdocka mot vit bakgrund eller övriga bilder för arkivering mm. Hör av er för kostnadsförslag.

Express

Extra bevakning samt prioritering i produktion. Välj inom 2 dagar eller inom 5 dagar. För denna tjänst uttages en expressavgift. 

Packning

Vi kan om ni önskar styckpacka, plasta in, skriva ut dekaler med storlek/logo eller annan info och märka påsarna. Vi kan också använda er egen tejp och kartonger samt skicka med ert fraktavtal.
I övrigt skickas alltid allt gods neutralt från oss.

Logistik

Vi kan obesörja din logistik eller leverar dina varor direkt till kund. 

Skickas

Vi kan amvända oss av ert befintliga fraktavtal eller så skickar vi med några utav våra egna speditörer. VI har dessutom möjlighet att antingen skicka det till er eller direkt till er kund. 

Hämta/lämna

Det går jättebra att både hämta och lämna era hos oss. Varmt välkomna till Ögärdesvägen 15C.

Buda

Vi har möjlighet att buda dina varor inom Göteborgsområdet. 

Skicka gods till oss

När du skickar gods till oss är det jättebra om det är uppmärkt så att vi snabbt kan koppla ihop rätt gods med rätt order. På så sätt kan vi snabbare återkoppla till er med en färdig produkt.