Orginal & övriga tjänster

Brodyr

Brodyrkorten programmerar vi ibland från en vanlig bild. Skarpa bilder / vektoriserade original är att föredra då suddiga original kan medföra längre arbetstid för oss och en högre kostnad för dig som kund. När det gäller brodyr använder vi oss av madeira tråd, vi kan givetvis översätta madeira till PMS, så du får en liknande färg till din brodyr.

Original/grafisk design

Original är den bild eller text som du vill ha på ditt plagg. Tekniken för brodyr, screentryck och digitaltryck är olika och ställer därför olika höga krav på vilka original som krävs. Har ni inget tryckfärdigt original hjälper vi självklart till med det, tänk på att originalets kvalitet är avgörande för slutresultatet. Har kunden ingen färdig idé, logotyp eller önskar t.ex vintageslitningar så hjälper vi er med designförslag eller om kunden önskar en idéskiss innan order. Hör av er för kostnadsförslag.

Screentryck

Original till screentryck måste vara vektoriserade, vanliga filtyper .eps , .ai , .pdf. Även text ska vara helt vektoriserad, alternativt ska typsnittet vara bifogat. Vi kan i många fall hjälpa till att rita om din logga för att den skall gå att screentrycka då vektoriserade original inte existerar.

Digitaltryck

Digitaltryck går att göra på en mängd olika material. Banderoller i olika material, vepor, skyltar, klistermärken och det vi gör mest: digitalprintade transfers. Original till detta är en vektoriserad fil att föredra, då blir bilden alltid knivskarp. Högupplösta bilder används också till olika typer av vepor men även transfer. Vill man ha en bild man gillar på en eller ett par tröjor så är det detta alternativet man använder.


Övrigt

Foto
Referensfoto på provdocka mot vit bakgrund eller övriga bilder för arkivering mm. Hör av er för kostnadsförslag.

Inplastning med storleksmärkning
Vi styckpackar och om önskas kan vi skriva ut dekaler med storlek/logo eller annan info och klistra på respektive påse. Hör av er för kostnadsförslag.

Packning
Vi kan använda Er egen tejp och kartonger och skicka med Ert fraktavtal
I övrigt skickas allt gods alltid neutralt från oss.

Tvättråd med egen logo/design
Grundmall i A5-storlek med all viktig information finns, önskas egen design eller med egen logo, hör av er för kostnadsförslag. Kan läggas i låda eller när plagg styckpackas.

Express
Extra bevakning samt prioritering i produktion. Välj inom 2 dagar eller inom 5 dagar. För denna tjänst uttages en expressavgift. Priser finns i prislistorna.


Logistik

Vi kan ombesörja din logistik och leverera dina varor direkt till din kund. Vi kan antingen använda oss av ditt befintliga fraktavtal eller så skickar vi med någon utav våra egna speditörer. Vi kan även buda dina varor inom Göteborgsområdet.

Givetvis kan du även komma till oss direkt och hämta eller lämna gods.

När du skickar gods till oss är det jättebra om det är uppmärkt så att vi snabbt kan koppla ihop rätt gods med rätt order.